Bo Van Esbroeck

Win the war for talent with wellbeing

Bo Van Esbroeck

Project manager, stress & burn-out coach

Ik geloof in de kracht van positieve verandering en transparante communicatie om doelen te bereiken. Het geeft me energie om ideeën naar actie om te zetten, processen te optimaliseren en mensen te verbinden.

Als Project manager ontwerp ik een transformatieplan dat de menselijke kant van verandering belicht. Ik zorg voor een gepersonaliseerde communicatiestrategie naar leiders en medewerkers want een duurzaam Wellbeing beleid start met een gedeelde visie.

Na 15 jaar ervaring in Sales, Marketing en Strategie bij Proximus voelde ik in de switch naar Agile werken de nood aan een Wellbeing aanpak. Na mijn aanzet hiertoe was ik gedreven om binnen een andere sector werkgeluk in kaart te brengen, die van het onderwijs. Mijn gecombineerde expertise binnen de private en publieke sector drijft me om een enthousiaste co-founder van The Circle of Wellbeing te zijn.

Intrinsiek gemotiveerde medewerkers doen jouw organisatie stralen, het ultieme competitieve voordeel in de war for talent. Ik ondersteun jouw organisatie om via een onderbouwde aanpak stress bespreekbaar te maken, individuen naar meer weerbaarheid te coachen en zo sterke profielen te behouden. Hiermee kies je intern voor burn-out preventie en maak je extern het verschil om nieuw talent aan te trekken.

Wij zorgen er met The Circle of Wellbeing voor dat jouw organisatie de constante stroom aan verandering ziet als een opportuniteit om futureproof te zijn. Daarmee ga je voor winst op alle vlakken.

Ontdek meer over mij