Ann De Bisschop - The Circle of Wellbeing

Werk slimmer, niet harder

Ann De Bisschop

Founder, keynote spreker, Wellbeing expert & auteur

De voorbije 5 jaar ben ik dag in dag uit gepassioneerd door Wellbeing. 

Ik was de eerste Wellbeing Director in België en ben daar best trots op. Ik kreeg bij DPG media de kans om na mijn rol als commercieel directeur en directeur radio ( Q music & Joe ) , me te ontfermen over het welzijn en werkgeluk van onze 1500 medewerkers binnen de mediagroep. Ik verdiepte me in alle aspecten van welzijn en schreef er 2 boeken over ( Aftellen naar maandag & Wellbeing = Winst ).  

Vandaag ga ik als internationaal keynotespreker door het leven en deel ik mijn ervaring en inzichten. En ik merk dat bedrijven vandaag méér willen dan een éénmalige inspirerende keynote om de medewerkers te motiveren en inspireren. Ze willen – terecht – meer dan losse initiatieven, ze willen een beleid, dat verankerd is binnen de organisatie. 

Daarom heb ik The Circle of Wellbeing opgericht, samen met 4 enthousiaste dames, allen met een business achtergond. Samen kunnen we onze klanten nóg beter helpen, op maat van de organisatie in functie van de noden en wensen. 

Wij zorgen er met the Circle voor dat jouw organisatie niet vierkant draait. 

Volg Ann