Wat onze klanten zeggen

De Wellbeing scan heeft ons een duidelijk beeld gegeven hoe onze vestigingen in Lummen en Halle scoren op de 7 belangrijke pijlers van werkgeluk.

Aan de hand van een duidelijk dashboard zijn we in gesprek gegaan met de directie en zullen er enkele mooie welzijnsinitiatieven volgen.

De survey zelf duurde voor de medewerkers gemiddeld slechts een 4-tal minuten. Daarenboven wordt de anonimiteit gegarandeerd. De invullingsgraad lag dan ook significant hoog waardoor het mogelijk was om relevante conclusies te trekken.

Bedankt Ann, Veerle en jullie team voor deze fijne ervaring!

Yolanda Stassart en Riet Van der Schueren

VDS Group

Ann heeft voor een grote groep medewerkers een erg pittige keynote gebracht. Door haar enthousiasme en haar positieve uitstraling, heeft ze zowel Franstalige als Nederlandstalige collega’s geïnspireerd. Van haar uiteenzetting krijg je energie, en goesting om met haar vele tips meteen aan de slag te gaan.

Dominique Top

Belfius Bank

Ann haar tips & ervaringen vragen geen grote investeringen maar kleine stappen die een groot effect hebben voor iedereen. Haar passie, communicatiestijl en zeer ‘people centric’ benadering maakt haar uniek. Haar lezing is een waar geschenk voor iedereen!

Karoline Fievez

Director teamleiders.nu Belgium

We zijn zeer tevreden over onze Wellbeing keynotes met Ann voor onze managers en medewerkers. Wat de samenwerking zo fijn maakt: persoonlijke aandacht, oplossingen op maat, constructieve uitdagingen en kennis van zaken.

Nancy De Wit

HRM Bnp Paribas Leasing

Ik heb meerdere keren met Veerle samengewerkt in HR-verandertrajecten. Ze heeft strategisch inzicht en levert snel toegevoegde waarde met concrete resultaten. Ze is zowel op directieniveau bezig met langetermijnvisie als met praktische uitvoering in de organisatie.

Christophe Petit

Christophe Petit

Former CEO - USG People

The Circle of Wellbeing heeft ons bijgestaan in het creëren van een “Waardedag”, gericht op het versterken van onze bedrijfscultuur.

Met de resultaten van hun workshop konden wij aan de slag om onze bedrijfswaarden tot leven te brengen bij al onze medewerkers.  

Veerle toonde onmiddellijk een diepgaand begrip van onze specifieke situatie, sector en behoeften. Ze pakte onze uitdagingen direct op en bood waardevolle inzichten. 

De kracht van The Circle of Wellbeing ligt in hun heldere aanpak, vloeiende interactie met mensen en hun professionele en stipte levering.

Bert Knuts

CEO - Event Masters

Met eenvoudige tips & tricks die direct implementeerbaar zijn in ieders persoonlijke omgeving heeft Ann ons management team zeker kunnen inspireren. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en zet aan om direct aan de slag te gaan.

Wendy Verheyden

Communication Manager Vinci Energies Belgium