Wat onze klanten zeggen

Ann De Bisschop neemt je mee naar een fantastische welzijnstoekomst! Een spreker die écht bijblijft en motiveert. 

Sophie Vandamme

Chief HR Officer BeLux LIDL

Met eenvoudige tips & tricks die direct implementeerbaar zijn in ieders persoonlijke omgeving heeft Ann ons management team zeker kunnen inspireren. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en zet aan om direct aan de slag te gaan.

Wendy Verheyden

Communication Manager Vinci Energies Belgium

We zijn gestart met enkele Wellbeing Keynotes met Ann De Bisschop voor onze managers en medewerkers.
Hierop werd heel positief gereageerd.
Ter voorbereiding vd keynotes hadden we al heel wat info gedeeld met Ann : dit samen met de feedback en vragen van onze managers maakte dat we bij Ann bevraagd hebben hoe zij een mogelijke evolutie zag en of ze mensen kende die ons hierbij konden helpen. In feite zijn we zo een beetje zonder dat we het wisten of indirect de eerste klant geworden zijn van The Circle of Wellbeing.
Wat wij als heel positief ervaren zijn oa volgende elementen : er wordt geluisterd en meegedacht, we krijgen een oplossing op maat en volgens onze noden.
Bovendien worden we op een constructieve manier gechallenged en bevraagd en dat dit helpt om de dingen in een ander perspectief te zien. Dit helpt om soms eens uit het reeds gekende patroon te komen als bedrijf.
Hele fijne samenwerking met iedereen waar we tot nu toe hebben mogen mee samenwerken : Ann en Klara, ze hebben kennis van zaken, delen praktijkervaring

Nancy De Wit

HRM Bnp Paribas Leasing

Ann bracht een zeer inspirerende sessie voor ons kader. Het heeft ons een stap verder gebracht naar een organisatie waar wellbeing een vast deel zal uitmaken van onze cultuur. Na de sessie hebben we met het kader de prioriteiten vastgelegd welke nu zullen omgezet worden in een wellbeing beleid, email en meeting regels , digital silence… we zijn dankbaar voor de kennis en ervaring die Ann met ons gedeeld heeft.

Yvo van Werde

Efficiency Manager ArcelorMittal

Ann heeft voor een grote groep medewerkers een erg pittige keynote gebracht. Door haar enthousiasme en haar positieve uitstraling, heeft ze zowel Franstalige als Nederlandstalige collega’s geïnspireerd. Haar praktische tips zijn bij iedereen erg positief onthaald. Van haar uiteenzetting krijg je energie, en goesting om met haar vele tips meteen aan de slag te gaan.

Dominique Top

Belfius Bank

Het VIP Coachingstraject met Klara is een hele aangename ervaring, ik voel mij er heel goed bij.

Ik wou hulp bij mijn work-life balans omdat dit moeilijk is als ondernemende vrouw. Ik denk dat de uitdaging hier toch iets groter ligt omdat ik in hart en nieren ook nog altijd een mama ben.

Voor mij is het ook heel belangrijk te weten hoe ik best communiceer met mijn teamleden om een vlottere communicatie naar boven te brengen en een betere leidinggevende te zijn.

Door het traject neem ik nu meer tijd voor mezelf,  denk ik verder waarom ik bepaalde dingen doe of handel en denk ik na hoe ik mijn communicatie verbeter naar het team om betere vergaderingen te houden en betere groeigesprekken. Hierdoor communiceren we vlotter.

Ook privématig lukt het vaak om bepaalde dingen beter te plaatsen waardoor we hier en daar meer vrijheid in ons hoofd creëren.

Het is fijn dat er voldoende pauze is tussen onze afspraken zodat we ook goed kunnen nadenken wat er besproken is en ik het vervolgens ook kan toepassen zodat ik er verder op kan werken.

Stephanie Raedt

zaakvoerder E-FIT

Ann haar tips & ervaringen vragen geen grote investeringen maar kleine stappen die een groot effect hebben voor iedereen. Haar passie, communicatiestijl en zeer ‘people centric’ benadering maakt haar uniek. Haar lezing is een waar geschenk voor iedereen!

Karoline Fievez

Director teamleiders.nu Belgium

Ann is in België het boegbeeld op gebied van ‘Wellbeing’. We hebben Ann uitgenodigd om voor Aon een webinar te geven voor onze klanten en hen aan te zetten tot nadenken en tot het nemen van wellbeing initiatieven.   

Kristina Vanhaute

Marcom Manager Aon Belgium

Ik heb meerdere keren met Veerle samengewerkt in allerlei verandertrajecten binnen organisaties actief in de HR dienstverlening.  

Steeds opnieuw heb ik haar ervaren als iemand met strategisch inzicht en een enorme drive om snel toegevoegde waarde te leveren en concrete resultaten te boeken.  

Ze slaagt er wonderwel in om tegelijkertijd in directiekamers mee te werken aan het uittekenen en het bewaken van een lange termijn visie en doelstelling, als om die strategie concreet te maken en ervoor te zorgen dat die ook ‘landt’ in de organisatie.

Christophe Petit

Former CEO - USG People

The Circle of wellbeing onze klanten