Hét inspiratie- en belevingsevent omtrent Wellbeing

Save the date

Vrijdag 7 juni 2024

Wellbeing is winst

Well@Work

Tijdens dit uniek inspiratie- en belevingsevent dompelen we je onder in hoe een strategisch welzijnsbeleid eruitziet.

Ontdek boeiende keynotes, interactieve sessies en inspirerende praktijkvoorbeelden die niet alleen inzicht bieden, maar ook praktische handvaten om welzijn te integreren in jouw HR-beleid en bedrijfsstrategie.

Verwacht een dag doordrenkt met energie, waar passie voor welzijn samensmelt met de nieuwste trends en inzichten. Het is ook dé plek om gelijkgestemde professionals te ontmoeten, te netwerken en samen te werken aan een gezonde, bloeiende werkomgeving.

Well@Work 2024

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Wellbeing is winst

Well@work is hét inspiratie- en belevingsevent over corporate wellbeing, speciaal ontworpen voor alle professionals die zich inzetten voor welzijn op de werkvloer.

Ontdek een dag vol inspiratie, motivatie en activering, waar we niet alleen inzichten delen, maar ook concrete handvaten aanreiken om welzijn te integreren in jouw HR-beleid en bedrijfsstrategie.

Laat je meevoeren door boeiende sprekers, interactieve sessies en praktische cases die je zullen inspireren om welzijn niet alleen als doel, maar als essentiële bouwsteen van succes te zien.

De juiste omgeving bevordert het welzijn.

Een slim ingerichte werkplek, met voldoende licht en planten, gezonde voeding en regelmatige beweging (bijvoorbeeld tijdens het vergaderen) dragen bij tot werkgeluk.

De locatie van dit event is dus niet willekeurig gekozen.

We strijken neer bij NOA Outdoor Living, een belevingspark met prachtige architectuur. Onze sessies vinden plaats verspreid over deze groene oase.

Well@Work is er voor iedereen die geïnteresseerd is in welzijn en hoe we gezonde en productieve werkomgevingen kunnen stimuleren.

HR-professionals, leidinggevenden, welzijns-fanaten, Well@Work is een onvergetelijke ervaring vol waardevolle inzichten, praktische tips en connectie momenten.

“Well@Work zindert nog na. De mindful walk was een uitstekende opener van de dag en ik luisterde met veel interesse naar de vele sprekers, afgewisseld met leuke doe-sessies zoals yoga, handmassage en ademhalingstechnieken. Bedankt voor deze dag vol inspiratie op een toplocatie.”

∼ Ilse Janssens, coördinator HR bij Emmaüs vzw

Een fantastische en inspirerende dag over mijn ábsoluut stokpaardje, WELZIJN op (en naast) het werk 🥰🌈 Bedankt voor deze leerrijke ervaring. Ik hoop dat mijn enthousiasme kan doorstralen naar al onze medewerkers!

Het was een inspirerende dag bij The Circle of Wellbeing, met straffe professionals, in een prachtige omgeving. Deze dag zal blijven nazinderen.

%

Onze 2023 editie werd gewaardeerd met een prachtige tevredenheidsscore

Met dank aan onze Well@Work partners