Ik start na de zomervakantie met keynote nr 613… en ik doe het nog steeds met even veel plezier en passie

door | Ann De Bisschop

Of ik nu ga spreken op een groot internationaal congres of voor een kleine KMO. Voor een grote bank of bekend automerk of voor een klein notariskantoor. Voor mensen uit de zorg, kantoormedewerkers of mensen uit een productieomgeving. In Vlaanderen, Wallonië of in het buitenland. Live of via een webinar. Ik doe het allemaal graag! En doe ik het altijd op maat en in functie van de noden van de organisatie.

Ik geloof namelijk niet in “one size fits all”. Na een grondig intakegesprek stel ik een keynote of workshop samen die beantwoordt aan de noden van mijn klant. Op congressen breng ik een krachtig verhaal vol concrete tips en inzichten waar iedereen mee aan de slag kan.

Kijk maar even naar het filmpje: mijn publiek geniet ….. en ik, ik geniet lekker mee.

Welke onderwerpen ik zoal breng?

 • Het waarom van een welzijnsbeleid
 • De 7 pijlers van een welzijnsbeleid
 • Tips & tricks voor :
  • een betere mentale balans, meer veerkracht, minder stress, meer werkgeluk
  • hoe werken aan een positieve mindset
  • het ABC van werkgeluk : krijg/geef ik voldoende Autonomie, voel ik mij voldoende Betrokken bij mijn organisatie en worden mijn Competenties optimaal benut?
  • het belang van connectie op de werkvloer in tijden van hybride werken
  • het verschil tussen intrinsieke en extrinsieke motivatie
  • de 4C’s van leidinggevende : Communicate / Collaborate / Connect / Care
  • een leuke quiz om de zelfzorg van de deelnemers te testen
  • ….

Ik deel inzichten uit mijn 3 boeken : Aftellen naar Maandag (2017), Wellbeing=Winst (2020) en Je werk of je leven?! (2023)

Wil jij ook je medewerkers laten genieten van een krachtige energieboost vol inzichten? Stuur me een mail [email protected] en we leggen onze agenda’s naast elkaar. Tot binnenkort?