People join companies but leave their managers

Klara Vandenbosch

Leiderschaps- en organisatiecoach & facilitator

Sinds 5 jaar run ik mijn eigen coaching business omdat het mijn passie is om ondernemers en leidinggevenden te inspireren en activeren naar positieve energie en persoonlijk leiderschap.
Zo sta je sterker in je schoenen, communiceer en werk jij beter samen met jouw team en ben jij succesvoller in je werk én leven.

Na meer dan 25 jaar business ervaring bij internationale bedrijven in inkoop- en project management voelde ik dat er nog iets ontbrak en daarom maakte ik de switch naar naar mijn eigen onderneming.

De rode draad in mijn leven is een gezonde geest in een fit lichaam. Ik tank energie uit beweging en gezonde voeding. Het geeft me vitaliteit die ik zelf doorgeef in mijn coachings. Ik kies bewust voor wat ik wil en doe, in functie van mijn waarden en dromen. Ik schenk mezelf de tijd en plaats om inzicht te krijgen in mijn wensen. Dit is mijn persoonlijk recept voor mijn wellbeing, zo voel ik me energiek en gelukkig en ben op mijn best als vrouw, mama, ondernemer en leider.

Als leiderschapscoach en facilitator help ik jou en je organisatie op weg naar meer welzijn door een sterker leiderschap. Dit doe ik door middel van individuele leiderschapstrajecten en workshops.

Wij zorgen er met The Circle of Wellbeing voor dat je mensen gelukkiger, gemotiveerder en gezonder zijn.

Volg me