The Circle of Wellbeing maakt organisaties future proof dankzij eigen Wellbeing ecosysteem

door | Tips & tricks

De eerste editie van ‘WELL at WORK’ zit erop. Dit was het grootste Wellbeing event van Vlaanderen in een notendop: 213 leergierige gasten, 4 inspirerende keynotes, 1 sterk onderbouwd debat, 17 prikkelende inspiratiesessies en 1 adembenemende locatie. De deelnemers gingen naar huis met een glimlach, een gezond gevulde goodiebag en vooral een spreekwoordelijke rugzak vol inspiratie!

WELL at WORK stond bol van de inspirerende en activerende sessies van experten uit verschillende vakdomeinen. Bij The Circle of Wellbeing zijn we er immers van overtuigd dat een onderbouwd Wellbeing beleid steunt op 7 pijlers:

Zeven pijlers voor een onderbouwd Wellbeing beleid en meer welzijn op het werk

Om al deze facetten te belichten, brachten we voor het eerst ons unieke Wellbeing Ecosysteem samen. Deze verzameling van experten laat ons toe om een toekomstgericht Wellbeing beleid op te zetten, op maat van elke organisatie. De uitgebreide praktijkervaring van deze professionals is daarbij goud waard..

Benieuwd wat Wellbeing voor jou kan betekenen?

Verschillende studies tonen aan dat Wellbeing onlosmakelijk deel uitmaakt van een succesvol HR beleid. Wil jij aan de slag gaan binnen jouw organisatie? Contacteer ons en ontdek de vele mogelijkheden: van een keynote tot een Wellbeing scan of een leiderschapstraject. Of kies dit jaar eens voor een teambuilding 3.0, een WELL at WORK event op maat van jouw organisatie, voor al je medewerkers of leidinggevenden. Een unieke dag vol beleving en inspiratie, in plaats van enkel een spelletje paintball of karting.

See you next year at WELL at WORK

Als we één conclusie kunnen trekken na WELL at WORK, dan is het dat Wellbeing leeft. En dat is maar goed ook. Enkel met aandacht voor het welzijn en werkgeluk van je medewerkers bouw je aan een duurzaam HR beleid. Dat maakt van deze succesvolle eerste editie geen eindpunt, maar de start van een Wellbeing revolutie in Vlaanderen. Neem je agenda er al maar bij en omcirkel vrijdag 7 juni 2024 voor de tweede editie van WELL at WORK!